Dr Jelena Uskoković jedna je od nekoliko sertifikovanih doktora za Invisalign sistem

Folije za ispravljanje zuba

Invisalign folije za ispravljanje zuba​

Najnovije u ortodonciji su prozirne folije za ispravljanje zuba.

Svaka folija pomera zub do određene pozicije prema lično prilagođenom softverskom planu dok se ne postigne željeni cilj. Mogućnost pomeranja zuba je 0,5 mm po foliji, te se folije menjaju na svake 2 nedelje. Specijalni softver određuje koliko se zubi moraju pomeriti do idealne pozicije, i na osnovu toga se određuje broj potrebnih folija (nikada više od 10).

Folije za ispravljanje zuba se nose prosečno 22 sata na dan. Preporučuju se za blage i umerene teskobe jer ako predviđen broj folija bude preko 10 to prevazilazi cenu fiksne proteze i odbija pacijenta od te vrste terapije.

Invisalign folije

Dr Jelena Uskoković jedna je od nekoliko sertifikovanih doktora za Invisalign sistem.

Invisalign sistemom moguće je ispraviti sve anomalije i često bez potrebe za vađenjem zuba koji se najčešće vade, a to su prvi premolari odnosno „četvorke“.

Invisalign folije pomeraju zub tzv. bodilly pomeranjem za razliku od ostalih sistema u kojima se pomera samo krunično deo pa je recidiv posle terapije često 100%.

Folije su tanke, meke, komforne za nošenje i menjaju se na 7-10 dana.

ZAKAŽITE PREGLED

Ostavite svoje podatke kako bismo mogli da Vas kontaktiramo

  Ovaj sajt koristi Google reCAPTCHA zaštitu, Pročitajte Google politiku privatnosti i uslove korišćenja usluge.

  Da li je potrebno da nosite fiknu protezu?

  Postavljanje fiksne proteze

  Koja je procedura i kako izgleda postavljanje fiksnog ortodontskog aparata.

  Stomatološka ordinacija od poverenja

  Ortodontska ordinacija Uskoković pruža tretmane prema najvišim svetskim standardima, osiguravajući pacijentima najkvalitetniju terapiju uz personalizovan pristup, korišćenje savremene opreme i garancije na radove. Dr spec ortopedije vilica Jelena Uskoković, jedna je od retkih u Srbiji sertifikovana za više ortodontskih procedura i tehnika. Pogledajte sve usluge u ponudi: