Nevidljive proteze? Da, moguće je.

Lingvalne proteze su fiksne proteze koje se lepe sa unutrašnje strane zuba pa se često zovu i nevidljive proteze.

Lingvalne proteze Ortodoncija Uskokovic

Lingvalni ortodontski aparat

Terapija lingvalnom protezom preporučuje se pacijentima kojima priroda posla ne dozvoljava vidljivost aparata na zubima (stjuardese, voditelji…) kao i osobama koje se bave kontaktnim sportovima (boks, MMA…).

Terapija lingvalnom protezom je brža od terapije standardnom fiksnom protezom zbog mesta na koji se lepe bravice na zubu.

3D lingvalne proteze - ALIAS sistem

Dr spec ortopedije vilica Jelena Uskoković, jedina je sertifikovana u Srbiji za Alias sistem, poseban sistem 3D lingvalnih (nevidljivih) proteza.

Alias lingvalna tehnika podrazumeva individualnu izradu bravica i lukova za svakog pacijenta. Analiza slučaja i budućeg rada terapije se radi kompjuterski na najsavremenijim softverima u laboratoriji u Ankari. Ovakav, individualni pristup omogućava precizniji i brži tok terapije.

Alias bravice koje su konstruisali dr Scuzzo i dr Takemoto su najsavremenije 3D bravice sa samoligirajućim mehanizmom, jake konstrukcije i oblog dizajna da bi što manje smetale pacijentu.

ZAKAŽITE PREGLED

Ostavite svoje podatke kako bismo mogli da Vas kontaktiramo

  Ovaj sajt koristi Google reCAPTCHA zaštitu, Pročitajte Google politiku privatnosti i uslove korišćenja usluge.

  Da li je potrebno da nosite fiknu protezu?

  Postavljanje fiksne proteze

  Koja je procedura i kako izgleda postavljanje fiksnog ortodontskog aparata.

  Stomatološka ordinacija od poverenja

  Ortodontska ordinacija Uskoković pruža tretmane prema najvišim svetskim standardima, osiguravajući pacijentima najkvalitetniju terapiju uz personalizovan pristup, korišćenje savremene opreme i garancije na radove. Dr spec ortopedije vilica Jelena Uskoković, jedna je od retkih u Srbiji sertifikovana za više ortodontskih procedura i tehnika. Pogledajte sve usluge u ponudi: